Over TeachMe.be

TeachMe is een initiatief van Gerrit Vromant om zijn kennis over social media marketing door te geven.

Niet op de klassieke consultancy manier, maar op een eenvoudige en verstaanbare manier en via online cursussen of programma’s in groep. Zo wordt de kennis over hoe je sociale media kan gebruiken voor je marketing veel toegankelijker naar zelfstandigen.

Over Gerrit Vromant

Tijdens zijn studies communicatiemanagement tussen 2007 en 2010 verdiepte Gerrit zich in sociale media en zag de mogelijkheden van deze nieuwe manier van communiceren.
Na te werken in verschillende agentschappen, waarbij hij grote en kleine bedrijven hielp om hun social media communicatie op te zetten of te verbeteren startte hij in 2015 als freelance social media & content specialist.
Uit haat voor slechte reclame, maar een liefde voor het vak helpt hij nu zelfstandigen, ondernemers, KMO’s, creatives, start-ups, starters en andere freelancers om hun social media in eigen handen te nemen, door opleidingen op TeachMe.be en 1-on-1 begeleiding.
Naast communicatie en social media kan je Gerrit steeds plezier doen met een ritje met de motor en een creatief uitdagende babbel over innovatie, technologie of entertainment met een goeie kop koffie.

Samenwerken?

Naast de online cursussen op TeachMe organiseer ik ook workshops, speeches of lessen en doe ik social media consultancy en content creatie op maat. Bekijk de mogelijkheden op www.gerritvromant.be.

Naar gerritvromant.be

Download gratis 7 Facebook update ideeën

3_page_brochure_mockup

Geef je e-mailadres op dan bezorg ik je de 7 tips via mail.

Wij sturen geen spam maar wel wekelijkse social media tips. Je kan je op elk moment uitschrijven moest je dat willen. Powered by ConvertKit

Volg TeachMe.be op social

Bedrijfsgegevens:

TeachMe.be is een initiatief van Gerrit Vromant

TeachMe.be – Gerrit Vromant
Bruggestraat 159A
8820 Torhout
0474907489
gerrit@teachme.be
BTW: BE 0643.742.280
Bankrekening: BNP Paribas Fortis, BE59 0017 7314 3226

Lees onze algemene voorwaarden of ons privacybeleid.